Familie på 7 flytta frå byen til Murudalen i Sel


P2210023

"Vi fant drømmestedet..."

I juli 2011 flytta Thor-Erik og Elisabeth Aspelund Jensen og dei 5 ungane, Aleksander, Christoffer, Sebastian, Benjamin og Andreas, til Murudalen i Sel.

 

"Vi flyttet hit fordi vi kjøpte et gårdsbruk som vi driver melkeproduksjon på, og fordi vi fikk kjøpt drømmestedet langt oppe på fjellet. Her er det stille og rolig. Fine natur- og friluftslivmuligheter. Vi setter stor pris på friheten, renheten og det at man blir en del av et lite samfunn i stedet for å drukne i et stort."

Her har Elisabeth og Thor-Erik rom for å ta seg av ungar og familie utan å ha masse folk rundt seg. Når vi spør om noko har vore vanskeleg med å flytte hit fortel dei om ein viss negativitet frå folk til at dei og ungane ikkje har delteke i organiserte idrettsaktivitetar. Men, seier ho: "Vi blei tatt i mot med åpne armer. Det var jo klart mange som lurte på hvorfor vi flyttet så langt på fjellet - men det er jo vi som bestemmer :-) Vi bor i et åpent distrikt med lite folk, der alle kjenner alle. Alle visste om oss, men vi kjente ingen." Dei har også streva litt med å lære seg alle namn og familiar, men seier folk har stor forståing for at dei av og til kan ta feil.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk GermanSpråk Dutch - Nederlansk
Dovre Delvis skyet 5
Lesja Delvis skyet 2
Lom Delvis skyet 4
Sel Delvis skyet 5
Skjåk Delvis skyet 7
Vågå Delvis skyet 6